Gastenboek

56 reacties op “Gastenboek”

 1. Wytske schreef:

  In Petto is een échte aanrader!

  Al vaak heb ik in de bistro gegeten en altijd met veel plezier. Onlangs heb ik een winterse kaasfondue avond in de pub gehad met 15 vriendinnen. Ontzettend goed georganiseerd, ik kon volledig jarig zijn en hoefde zelf nergens aan te denken. Heerlijk eten, geweldige bediening en fijne sfeer. Zelfs om 02.00 uur ’s nachts bood de bediening aan om cadeaus voor mij in de auto te dragen en werden we letterlijk uitgezwaaid. Ik had mij geen betere verjaardag kunnen wensen. Met één woord: genoten!!!

  Dank aan het team en dank Bram!

 2. Nico van Dalen schreef:

  We hebben gisteren weer heerlijk gegeten bij jullie.
  Het eten was heerlijk en de bediening en service was super.
  Dus voor iedereen een aanrader!!!!

  Gr. Nico en Annerie

 3. Tessa Eestermans – van den End schreef:

  Goedemorgen Mindy,

  Ik wil jou en het “In Petto” team namens mijn collega’s bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen, vorige week donderdag.
  Ik heb leuke en positieve reacties gekregen op de locatie en het eten.

  Hartelijke groet,

  Tessa Eestermans – van den End | medewerker Personeelsadministratie MATT

 4. Betty schreef:

  Beste mensen,
  Onlangs vierde in m’n verjaardag in De Pub. Iedereen heeft werkelijk genoten, de fijne vlotte bediening, de wijn en andere drankjes, de hapjes, het was geweldig. Natuurlijk speelde het weer mee zodat we ook buiten konden zijn. Vrienden uit de omgeving wisten niet eens dat er zo’n mooie Pub in Rossum is. Dank je wel voor jullie goede zorg.

 5. Daniëlle Ducheine schreef:

  Beste Bram en mannen,

  Wat heeft iedereen weer kunnen genieten van jullie heerlijke BBQ. Super dank daarvoor! Wij kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagde afsluiting van ons hockeyseizoen! Helemaal top. Succes verder met alles en zien elkaar weer.

  Daniëlle

 6. Marijke en Rutger van der Somme schreef:

  Hallo Nancy en Bram,
  We willen jullie erg bedanken voor de prima verzorging; onze ouders (en alle andere gasten) hebben het heel leuk gevonden en kijken er met plezier op terug. Wat hebben jullie overigens lief en zorgzaam personeel en ook over de gezellige ruimte werd door iedereen lovend gesproken. Tot een volgende keer graag weer!
  Vriendelijke groeten, Marijke en Rutger van der Somme

 7. Henriëte en Jos Schriever schreef:

  Wij willen jullie graag ontzettend bedanken voor jullie geweldige gastvrijheid. Wij hebben allemaal genoten van deze bijzondere avond. Het eten was perfect zeker een aanrader voor iedereen en zoals ik hoorde zullen collega’s zeker een keer terugkomen bij jullie. Maar dat kan ook niet anders met zo’n vriendelijke en klantgerichte uitstraling. In het bijzonder Mindy maar ook de overige mensen (zeker een compliment aan de kok) van in Petto bedankt! Ook wij zullen zeker nog terugkomen.

 8. wanda trommelen schreef:

  wij komen zo al enkele jaren aan zowel in de pub en de bistro.Jawel en dan nog vanuit Tilburg .Heerlijk genieten van een drankje en heerlijk eten.Altijd prima en gezellig.ga zo door bram en Nancy.met vele groetjes wanda en harrie.

 9. Frits Busman schreef:

  Beste Bram en Nancy,

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.

  Ben nu een paar keer bij jullie in de zaak geweest en het is altijd genieten. Jullie zetten het allemaal heel mooi neer. Het plezier en de passie straalt er vanaf.

  Een heel goed weekend toegewenst en vele mooie jaren.

  Groeten,
  Frits Busman

 10. Feestcommissie MHC Bommelerwaard schreef:

  Beste Bram & Crew,

  Mede dankzij jullie heerlijke eten geweldige uitstraling en super mooie opmaak kijken wij terug op een zeer geslaagd eind midzomernacht BBQ huldiging spektakel. Mocht je nog eens omhoog zitten voor salades of kruidenboter, je weet we leveren zo een teiltje aan!!
  Super super dank, voor jouw In Petto heb je een optimaal visitekaartje afgegeven.

  Kleurrijke sportieve en Culinaire groet,

  Sandra van Spankeren
  Dagmar Goudsmit
  Ina in ’t Veld
  Danielle Ducheine

 11. Jan en Joke Benschop schreef:

  Hallo Bram,
  Allemaal positieve reacties!
  Over de locatie en natuurlijk over het HEERLIJKE eten!
  Gezellig was het ook en wij kijken terug op een zeer geslaagd feestje! Hartelijke groet v. Jan en Joke Benschop

 12. Yvonne Verberne schreef:

  Gisteravond met z’n vieren gegeten bij In Petto en genoten van een heerlijk malse hertenbil en tournedos. Het haringtartaartje met bietenmousse waren apart lekker en de chocobaba’s overheerlijk. Onze vriendin heeft een knoflookallergie en daar werd attent op gereageerd. Onze dank hiervoor. We komen zeker terug en zeggen het graag voort.
  Yvonne en Wil Verberne

 13. nick en yvonne schreef:

  Beste Bram

  Zondag 13 okt was het buiten een stormachtige dag.
  Binnen, in Schippers Welvaeren, vierden wij ons feestje en alle gasten waren het erover eens: Het was fantastisch!
  Verrassende locatie, fijne ambiance en ontzettend gezellig.
  Mede door het personeel dat vriendelijk, bekwaam en heel erg attent was.
  Een van de gasten liet weten vanuit zijn vak, (kok),
  dat het hert perfect was bereid, de kabeljauw subliem gegaard( is echt niet makkelijk),de zuurkool risotto verrassend en alles goed op smaak.
  “Geef dit maar door”. sprak hij.
  Wij kunnen dit alles alleen maar beamen.
  Je hebt bijgedragen aan een, voor ons, fijn feest.
  Bedankt!!
  Nick en Yvonne

 14. Thea van de Graaf schreef:

  Beste Nancy en Bram,

  Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid, de hartelijke bediening van het personeel en het heerlijke eten!

  Ook onze gasten waren vol lof en mede daardoor is het voor ons ook een zeer geslaagde avond geworden.

  (en in de pub zullen jullie ons zeker vaker gaan zien!!)

  Nogmaals bedankt,

  Jo, Thea, Jodie en Jiske van de Graaf
  Bruchem

 15. Yvonne & Mario schreef:

  Wat een heerlijke ervaring afgelopen zaterdag in jullie restaurant. Heerlijk eten, romantische sfeer, de juiste achtergrondmuziek en 2 kanjers in de bediening. Lonne en Harald hebben onze avond tot onvergetelijk gemaakt. Heel hartelijk en gastvrij met hier en daar wat humor en niks was hen teveel. Een voorbeeld voor veel andere restaurants. We komen heel graag weer eens terug !

 16. Marguerite Krajenbrink schreef:

  Net thuis van een heerlijk etentje met mijn echtgenoot bij
  ‘In Petto’. We hebben gesmuld!
  De eigenaren waren afwezig i.v.m. een verjaardag maar de jonge medewerkers hebben de honneurs prima waargenomen. Voor herhaling vatbaar!

 17. Martin Boselie schreef:

  Gisteren (25-8-13) een gezellige barbecue gehad op het feest van Karin en Ton. Wat een geweldige ervaring was het. Gastvrij bekwaam personeel. Niet te vlug een nieuw glas, maar zeker ook niet te laat. Perfecte timing. Ook de tussendoorhapjes waren van hoog niveau. Persoonlijk ben ik niet zo voor een barbecue, maar dit was ook geweldig. Het vlees en de keuzes, perfect. De salades, geweldig. Wij vonden deze kwaliteit, met zo’n jong team(waarvan je ziet dat ze het met plezier doen, en er helemaal achter staan), in een woord grandioos. Dit kom je zelden in deze combinatie tegen. Succes met de Bistro, ga zo door.

 18. Ric&Marijke schreef:

  Het begon al met een telefoontje van Nancy na onze online reservering, of we misschien met dit mooie weer op terras wilde zitten? Ja natuurlijk, heel graag zelfs! Nancy belde ons dus even omdat we dit hadden vergeten kenbaar te maken tijdens onze reservering! We werden aller hartelijkst ontvangen en een mooi plekje was voor ons gereserveerd op het terras. Een heerlijk menu volgde, waarbij alles gekozen kon worden, een voorgerecht, hoofdgerecht, en nagerecht van de kaart of gecombineerd met het speciale 3-gangen maandmenu. Kortom zeer flexibel! Dit heerlijke etentje gecombineerd met een lekkere witte (huis)wijn en een ondergaand zonnetje op het terras voelde alsof we op vakantie waren. Super bedankt team van In Petto!

 19. Manuel @ Debbie Sterk schreef:

  Beste Bram, gisterenavond weer heerlijk gegeten op jullie prachtige terras. Een bijna ‘buitenlandse zomerse’ sfeer, heerlijk eten en ontspannen bediening! Complimenten, ga zo door. Manuel & Debbie

 20. elisabeth heuvelman schreef:

  Gisteren voor het eerst bij jullie een hapje wezen eten. Personeel uitermate vriendelijk, het eten was perfect ! Wij zaten op het dakterras, erg sfeervol !! Kortom niets op aan te merken, ga vooral zo door. Hoop vaker te komen…….

 21. Hallo,

  Gisteren hebben wij bij jullie gegeten met een tegoedbon voor een diner voor twee, verstrekt door jullie a.g.v. een mindere ervaring bij jullie. We hebben heerlijk gegeten en genoten buiten op het terras. Complimenten voor het meisje van de bediening, zij is erg vriendelijk en attent, voor elke tafel.
  Tot mijn verbazing hoefde mijn man de drank zelfs niet af te rekenen. Wat een goede afhandeling en service!
  Dank hiervoor,

 22. Erik & Marc schreef:

  Beste Nancy en Bram,

  Wij hebben gisteren ons feest bij jullie gevierd ivm ons trouwen. Het was een geslaagd, gezellig en lekker feest. Alles kon en niets was te gek. De act met de twee van de fanfare was top zeker een aanrader voor een volgend feest bij iemand anders. Complimenten voor de kok en de bediening. Het was overheerlijk en veel. Het zal voor jullie een hele toer geweest zijn om alles op de juiste tijd uit te serveren, die twee van de fanfare wisten ons goed te entertainen.

  Heb je een feest of andere gelegenheid stop met zoeken ga gewoon naar in petto.

  Groet Erik en Marc

 23. Hans en Trea Kerkhoven schreef:

  Bram en Nancy.

  Wij hebben heerlijk gegeten in jullie bistro.
  Een compliment aan de kok en de bediening
  Het was een fijne avond

 24. Cerez/Peters schreef:

  Dear Nancy and all you wonderful people,

  we just had a really wonderful Christmas evening there in your restaurant. The special Christmas menu you have put together was not only orginal but also sooooooo dilicious. Every single course was better then the one before. Thank you very much for a very special night and once again – merry Christmas!!!!
  Susanne and Thierry, plus family

 25. F Oremus schreef:

  Op 27-11-1947 ben ik geboren. Dus op 27-11-2012 werd ik 65.
  Omdat we al een paar keer meer bij jullie gegeten te hebben, was de keuze voor een etentje niet moeilijk. Het was weer voortreffelijk, niets op aan te merken. De attentie bij het nagerecht in de vorm van een vuurpijl, was geweldig: bedankt!!!
  Tot ziens op 1ste Kerstdag.

 26. Fam van Uijtert schreef:

  Beste Bram en Nanc;;
  We hebben vanavond heerlijk genoten van onze gewonnen prijs (;Mooi MeGa Zien ) ;het eten was heerlijk;;zeker voor herhaling vatbaar* Tot ziens*

 27. marjolein pas schreef:

  heerlijk gegeten,orginele menukaart,bediening goed.Koffie na mag nog wat extra’s hebben(bonbons of huisgemaakte friandises)verder…. ga zo door

 28. Herensocieteit Culemborg schreef:

  Waarde Bram,
  Mede namens alle deelnemers aan het Herendiner in Bistro In Petto en het verblijf in de Pub zeer bedankt voor al het gebodene inclusief de bediening door Hassan. Wel voldaan zijn wij allen weer heelhuids thuis gekeerd. Wellicht tot een volgende keer.

 29. Hartmut und Beate schreef:

  Lieber Bram,

  wir haben phantastisch burgundisch genossen!!!

  Du hast uns einen Abend geschenkt, wie er schöner nicht hätte sein können. Das Überraschungsdinner war unglaublich gut und auch so besonders liebevoll angerichtet. Und dazu der herrliche Wein ! Hartmut brauchte seinen Spruch gar nicht zu sagen, denn die Gläser waren immer gefüllt.
  Die Atmosphäre in Deinem Bistro ist so gemütlich und warm, dass man sich nur rundum wohl fühlen kann.
  Du und Dein Team, Ihr macht das ganz toll!
  Und dann durften wir auch noch übernachten in dem netten Häuschen und bei den sehr freundlichen Gastgebern.
  Nach einem herrlichen Frühstück und ein bischen relaxen in der Sonne vor dem Haus sind wir glücklich und tief zufrieden wieder nach Hause gefahren.

  Wir sagen Dir ein riesiges Dankeschön für Deine Gastfreunschaft, wir haben alles in vollen Zügen genossen.

  Es war einfach herrlich!

  Wir wünschen Dir ganz viel Erfolg und viele zufriedene, glückliche Gäste.

  Ganz herzliche Grüße und nochmal vielen lieben Dank

  Hartmut und Beate

 30. Ank Brons schreef:

  Dag Bram en Nancy

  Gisteravond met het hele gezin genoten van een heerlijk diner bij jullie in de bistro.
  Het eten was perfect, complimenten aan de kok. Ook de bediening was heel prettig.
  Als “klap op de vuurpijl” ook nog een stukje vuurwerk t.g.v. de verjaardag van mijn echtgenoot. Prima!

  Tot een volgende keer.
  Hartelijke groeten,
  Familie Brons

 31. Mary Simons schreef:

  datum: 27-04-2012 22:08
  Beste Bram en Nancy, Wat hebben jullie een leuke Bistro, zo ongedwongen en gezellig. De kinderen hebben genoten, dat was van de gezichtjes af te lezen. Ze waren ook heel trots om dit te mogen en kunnen beleven in jullie zaak. Het bedrag wat jullie gesponseerd hebben vind ik geweldig!!! Hoop dat jullie hier een goed stuk PR voor terug krijgen. LIEVE Nancy en Bram heel hartelijk bedankt voor deze geweldige gift. Met vriendelijke groet, Mary Simons. Regio coördinator Nationaal Fonds Kinderhulp.

 32. Tea en Wessel Le Mahieu schreef:

  Lieve Nancy en Bram, Heel hartelijk dank voor de fijne warme ontvangst die we bij jullie mochten genieten. Het eten was heerlijk en meer dan voldoende. De kinderen hebben lekker kunnen spelen en wat er op tafel stond,werd met smaak van gegeten. Wij kijken met plezier terug op een mooie gezellige verjaardag.

 33. Dan & Eef schreef:

  Hmmmm…. wij hebben een heerlijke Valentijnsavond gehad bij In Petto!! Echt genoten van de sfeer, maar vooral ook van de bijzonder smaakvolle gerechten. Ben heel benieuwd naar de zomerkaart; we komen zeker terug!

 34. Corry schreef:

  Afgelopen woensdag 1 februari was ons jaarlijks werkbezoek weer in Ammerzoden. Daarna eten bij In Petto. Dat is je thuis voelen.Een warm welkom, we kwamen een half uur voor openingstijd en gelukkig mochten we naar binnen. Weer heerlijk gegeten. Wij komen zeker weer terug.

 35. Frans Oremus schreef:

  op onze trouwdag (40jaar) via omzwermingen op inernet bij jullie terecht gekomen. Het was in een woord: Gewelding en zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten voor de chef en zijn personeel.

 36. Magda en Chris schreef:

  Bram en Nancy, Van Harte gefeliciteerd met jullie overwinning als ondernemers van het jaar. Inmiddels heel wat keertjes gegeten in In Petto want het is altijd een feestje. Geen grote porties maar heel erg lekker. En de leiding laat zien dat je ook met jong personeel zeer goed bediend kan worden. Hier hebben ze Herman den Blijker niet nodig! Alvast voor Kerst en nog een keer voor Kerst gereserveerd.

 37. Makkie schreef:

  Lieve Bram en Nance, Wat hebben jullie het geweldig gedaan afgelopen 2,5 jaar! Van harte met jullie award. Apetrots!

 38. Hartger schreef:

  afgelopen vrijdag gegeten met jubileumcommissie en het was naar ieders tevredenheid. Nancy en Bram ga zo door.. Veel succes maandag met de nominatie en verkiezing. Tot de volgende keer.

 39. Theo aan den Toorn schreef:

  Na de kleine reunie gingen we eten bij In Petto. Geweldig lekker maar aangezien we allemaal grote eters zijn vielen de porties erg klein uit. Misschien een idee om voor een paar euro meer de portie te vergroten.

 40. Hans van den Berg schreef:

  gisteren voor de 1e keer gegeten in jullie restaurant. Complimenten voor de kok en voor het team, wij (mijn vrouw en ik) hebben verrassend lekker gegeten. Een aanrader, absoluut. Ik had lamsrack, na jaren weer eens geprobeerd. Ik kan dit iedereen aanraden, de kok had zijn best gedaan, dat kon je zien. Het smaakte voortreffelijk. Ik hoop heel binnenkort weer een keer bij jullie te komen eten. Heel veel succes en vooral zo doorgaan

 41. Joyce Kooijman schreef:

  Hallo Bram, Onze complimenten voor de flexibele switch naar andere hapjes tijdens ons feestje. Het dakterras was een perfect plaats met dit weer! M’n vriendinnen hadden al besloten dat we eind juli een keer met z’n allen gaan eten bij jullie en m’n schoonzuster vond het een geschikte plek voor haar 40e verjaardag. Oftewel, weer meer klandizie deze zomer. Groetjes, Joyce

 42. Atie & Wim schreef:

  Heerlijk buiten gegeten. Alles was heerlijk maar de geitenkaassouffle als voorgerecht en de loempia’s als dessert verdienen een eervolle vermelding. Tot snel!!

 43. Rob en Gemma Lobregt schreef:

  Bedankt voor het fantastische feest dat wij gevierd hebben in ’t Schipperwelvaeren ter ere van ons 25 jarig huwelijk. Voor ons een avond met een gouden randje!!

 44. Mieke en Camille Marechal schreef:

  Bram en jouw team bedankt voor het lekkere eten en de gastvrijheid! Het was allemaal score 9, behalve de lamsrack dat was 9+ (super ). Groeten van Mieke en Camille Marechal

 45. Magda en Chris Leerdam schreef:

  Het begon met een broodje tijdens de lunch toen ik onderweg was. Dat was al heerlijk. Ik heb toen de kaart ingekeken en gezegd dat ik zeker terug zou komen maar dan met z’n tweeen. Dat was gisteravond. Wild gegeten. Het was heerlijk. Goede bediening, jullie weten waar jullie mee bezig zijn. Meteen voor kerst besproken.

 46. Kees-Jan & Willemien schreef:

  Bram en Nancy, wij hebben een heel gezellige avond gehad. Als vegetariër ben ik ook erg verrast door de originele gerechten. Bedankt en tot de volgende keer!

 47. frans schreef:

  wat hoor en lees ik , een oesteravond ?? mijn zintuigen staan op scherp !!

 48. Henk & Marjolein van Kray & van Hoeken schreef:

  benieuwd naar de oesteravond die -naar men meldt, binnekort gehouden gaat worden

 49. Rob Schipper schreef:

  Wil jullie heel erg bedanken gisteravond samen met mijn vriendin bij jullie langs geweest we zaten buiten op het terras En als je dan om half elf nog wat eten kan bestellen is toch wel service Volgende keer komen we eerder in de avond Maar wij vinden het super gezellig bij jullie Groetjes Rob & Sil

 50. Jan Swinkels schreef:

  Gisteren met vrienden bij jullie een hapje wezen eten. Moet eerlijk bekennen dat ik een nogal verwende horeca ganger ben maar ik was ondanks dit verrast door jullie wel wat beperkte – maar orginele kaart. Misschien ben ik een grote eter maar sommige gerechtjes zijn qua portie voor mij aan de kleine kant. Maar wel zo lekker dat ik de volgende keer gewoon een dubbele portie bestel. Kortom: Lekker gegeten, smakelijke gerechtjes, leuk gepresenteerd. Ik ben regelmatig in de buurt en kom zeker nog terug.

 51. Marie-France Sissing-Admiraal schreef:

  Ik ben inmiddels vaste klant bij In Petto en kom bijna wekelijks in een vaak wisselende samenstelling (met man en kids, met vrienden, voor een vriendinnenavondje, met mijn werk …). Het is altijd genieten van heerlijk eten, lekkere wijnen, een gezellige ambiancer en geweldige bediening! Echt een aanwinst voor Rossum!

 52. Antoinette Piels schreef:

  Vorige woensdag onverwachts terecht gekomen op het terras van een voor mij nieuwe Bistro in Rossum. Heerlijk gegeten, fraaie menuutjes, mooi op elkaar afgestemde gerechten, goed gepresenteerd. Ongedwongen maar attente bediening. Een onverwachte aangename verrassing kort bij huis. Bram en Nancy, succes met de goede start van jullie bistro! Jullie zien ons zeker vaker. Chapeau!

 53. Henry Kollenburg schreef:

  Wij hebben met onze 20 jarige bruiloft heerlijk bij jullie gegeten met onze kinderen.

 54. José Viveen schreef:

  We eten altijd lekker bij jullie

 55. Manuel Sterk schreef:

  Bram & Nancy, we kunnen in Rossum trots zijn op de nieuwe aanwinst in de vom van Restaurant ‘In Petto’. Jullie geven de goede start in 2009 vast een prima vervolg! Succes en tot snel. Manuel

 56. Nancy Janssen schreef:

  Beste Gasten, Zoals u ziet is ons gastenboek per heden online! We nodigen u graag uit om reacties en ervaringen uit te wisselen. Bram en Nancy


Reageer