Vacatures

Als je in ons team komt werken leg je de lat voor jezelf steeds iets hoger. Je zorgt ervoor dat onze gasten niets tekort komen en soms overtref je zelfs hun verwachtingen. Normen en waarden vinden wij erg belangrijk. Je weet onderscheid te maken tussen ‘houdoe’ en ‘tot ziens’.

Je beschikt over logisch verstand en je hebt een goed gevoel voor humor.
We hebben een jong (van geest) en enthousiast team, pas jij daar tussen?!
Solliciteer dan nu op een van de volgende vacatures:

Zelfstandig werkend kok fulltime (zie hieronder)
Gastvrouw met ervaring 21+ (24-32 uur) 
afwassers 16+
bediening 16+ (met en zonder ervaring)
pizzabakker 17+
Pubkeeper 18+ (12-18 uur)

 

 

wat bieden wij jou

Je werkt op de mooiste locatie aan de Waaldijk in Rossum.
We hebben een jong, gezellig en enthousiast team en humor is aan de orde van dag.
De ene dag werk je in de bistro en vlieg je met een glimlach over het dijkterras.
De andere dag jongleer je met pizza’s in GePetto of serveer de de lekkerste speciaalbiertjes in de Pub.
Je krijgt een marktconform salaris en hard, goed en flexibel werken wordt beloond. 
De werktijden zijn flexibel zodat je het goed kan combineren (bv. met school).

Solliciteren?
Mail naar info@bistroinpetto.nl of bel naar 0418 66 4221 en vraag naar Bram of Dylan.

 

zelfstandig werkend kok (fulltime)

Ben jij een ware Bourgondiër in hart en nieren? Heb je een neus voor lekker eten en ben je een echte keukentopper?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste en creatieve fulltime kok om ons keukenteam te komen versterken. Samen met Bram en Dylan ga jij deel uit maken van het vaste team van Bistro In Petto. Daarnaast werk je samen met een aantal jonge ambulanten collega’s, zowel in de keuken als bediening.

Als zelfstandig werkend kok bij Bistro In Petto draai jij samen met de chef-kok de keuken, zowel warme- als koude kant. Je bent mede verantwoordelijk voor de smaak en opmaak van de gerechten en sparringpartner van de chef. Jouw culinaire creativiteit komt geheel tot zijn recht bij ons in de keuken en wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van ons ambulante keukenteam (zowel keukenhulpen als afwas). Mocht je ambitie hebben en een stapje hogerop willen, kun je eventueel groeien naar de functie souschef. In deze functie neem je de taken van de chef over op de dagen dat hij afwezig is. Dit betekent dat jij in staat moet zijn een keuken aan te sturen en de bestellingen doet. Naast het draaien van de keuken bestaan je werkzaamheden uit: bestellen, inventariseren, calculeren en het bedenken van nieuwe gerechten.

 

Wat wij van jouw verwachten:

Je bent een zelfstandig werkend kok met ervaring;
Hebt een ambachtelijke kookstijl met een Bourgondisch hart;
Je bent een jonge, enthousiaste teamplayer;
Communicatief en organisatorisch sterk;
Niet bang om initiatief te nemen en het roer te pakken;
Je hebt een oog voor detail en werkt secuur;
En je bent stressbestendig.

Kennismaken? Mail dan naar info@bistroinpetto.nl of bel naar 0418 66 4221 en vraag naar Bram.

 

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk 1
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Bistro
Maandag - gesloten
Dinsdag - Vanaf 17:00 uur
Woensdag - Vanaf 17:00 uur
Donderdag - Vanaf 17:00 uur
Vrijdag - vanaf 12:00 uur
Zaterdag - vanaf 12:00 uur
Zondag - vanaf 12:00 uur

Pub
donderdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

 

Copyright 2023 Bistro in Petto