Bistro In Petto

Bistro ‘In Petto’ wordt geleid door de jonge ondernemer Bram Hoorn en zijn team. Bram is opgegroeid in Zaltbommel en Rossum en werkt al sinds zijn tienerjaren in de horeca. Bedrijfsleider Dylan kent hij uit de periode van de hogere hotelschool in Maastricht.

Restaurant Waaldijk
In-Petto-Keukenbrigade

Creatieve keukenbrigade

Om van de vers ingekochte ingrediënten een creatief, ambachtelijk product te maken heeft In Petto het geluk dat er twee gepassioneerde jonge koks achter het fornuis staan. Kevin en Timo zijn een vast team en werken gedreven en gastgericht. Hun kookstijl is divers, van Hollandse pot tot Mediteraanse of Oosterse gerechten. Maar natuurlijk ook klassiek Frans met soms een moderne twist. Ook voor speciale bourgondische verzoeken zoals bijvoorbeeld een heerlijke kreeft, draaien zij hun pan niet om.

In-Petto-team

Horeca-hart op de juiste plek

De ondersteunende krachten in de keuken en de bediening zijn studenten en scholieren uit de regio, die volgens Bram hun horeca-hart op de juiste plek hebben zitten.

Kijk overigens niet vreemd op als vader of moeder Hoorn je een wijntje aanbiedt of een kussentje toeschuift. Bram heeft zijn gastvrijheid van zijn ouders.

Kom jij ons team versterken?

Altijd op zoek naar enthousiaste collega's met pit!