Terras

Bistro In Petto is gelegen aan het mooiste plekje op de Waaldijk. 
Met meerdere terrassen is het volop genieten.

Dijkterras met uitzicht over de waal

Vooral op ons dijkterras is het uitzicht prachtig. Terwijl je genietend van een goede kop koffie en die lekkere appelpunt in de schaduw of de zon vertoeft, kijk je uit over de Waal en haar uiterwaarden. Je ziet de schepen komen en gaan en de watervogels vliegen over en weer. Bij mooi weer serveren we een bourgondische lunch van de kaart en komen de drankjes uit de Foodtruck.

Romantisch dakterras

Ons romantische overkapte dakterras is uitermate geschikt voor je diner. Heerlijk om lekker lang te tafelen en de zon onder te zien gaan.

Doordat het terras gelegen is aan de achterkant van het pand zit u uit de wind en kunt u tot laat in de avond genieten van de buitenlucht. Mocht het u toch te koud worden dan zet ons personeel graag voor u de heaters aan of helpen wij u aan een fleece-dekentje.

Terras aan de voorgevel

Zomers is ons kleine terras aan de voorgevel gedurende de hele dag en avond geopend. Vanaf dit terras dat gezellig is aangekleed met geblokte kussentjes en rieten stoelen, overziet u alles wat er op de dijk gebeurd.

biertuin | de pub

Zondagmiddag, onder het genot van een speciaalbiertje en bourgondische bitterballen, luister je naar een akoestisch bandje in de warme namiddagzon. Tegen de avond geeft de prikverlichting dat extra beetje sfeer, steken we de kaarsjes aan en zak je even lekker onderuit op een van de banken. Bourgondisch genieten.

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk 1
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Bistro
Maandag - gesloten
Dinsdag - Vanaf 17:00 uur
Woensdag - Vanaf 17:00 uur
Donderdag - Vanaf 17:00 uur
Vrijdag - vanaf 12:00 uur
Zaterdag - vanaf 12:00 uur
Zondag - vanaf 12:00 uur

Pub
donderdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

 

Copyright 2023 Bistro in Petto