Bistro In Petto

Onze gezellige bruine pub in Rossum is al meer dan 10 jaar lang een ontmoetingsplek waar zowel jong als oud zich thuis voelt. Ook in combinatie met een bourgondisch diner in onze bistro of een receptie of feest in onze zaal ’t Schippers, is de Pub een ideale gelegenheid om even in een andere sfeer te komen. 

 

110 tinten geel

Brenda is onze vaste waarde in de Pub. Samen met het pubteam maakt ze er steeds weer een feestje van. Door de jaren heen heeft Brenda onvoorstelbaar veel kennis vergaard over speciale bieren. Samen met Bram bepaalt ze daarom zorgvuldig de samenstelling van de unieke hoeveelheid van 110 tinten geel uit De Pub. Ook wat er op de tap komt wordt door hen beiden besloten. Daarbij worden de smaakvoorkeuren van de vaste bezoekers natuurlijk ook zoveel mogelijk meegenomen.

Pub-Bram

Ouderwets gezellig in De Pub

Gastvrijheid, huiskamergevoel en gezelligheid zijn belangrijk bij ons. Daarnaast kun je bij ons regelmatig genieten van live acts, een pubquiz of het open podium voor lokaal talent. Dit alles onder het genot van 1 van de 100 speciaalbieren die we in huis hebben. Kortom ouderwets gezellig genieten op een eigentijdse manier!

Pub-high-beer

Pub-food, high-beer en veel meer

Wil je meer weten over De Pub, een high-beer of andere activiteiten. Of wil je eens een kijkje nemen op onze verrassende Pub-food kaart, kijk dan verder op deze site.

Op onze facebookpagina houden we je regelmatig op de hoogte van de activiteiten en aanbiedingen in de Pub. Absoluut een bezoekje waard!

 

Facebookpagina De Pub