Pub

Onze gezellige bruine pub in Rossum is al meer dan 10 jaar lang een ontmoetingsplek waar zowel jong als oud zich thuis voelt. Ook in combinatie met een bourgondisch diner in onze bistro of een receptie of feest in onze zaal ’t Schippers, is de Pub een ideale gelegenheid om even in een andere sfeer te komen. 

110 tinten geel

Jacco is het vertrouwde gezicht in de Pub. Samen met het pubteam doet hij er alles aan om gasten zich welkom te laten voelen. Met zijn ervaring bezit hij over een astronomische hoeveelheid kennis over speciale bieren. Samen met Bram bepaalt hij zorgvuldig de samenstelling van de unieke hoeveelheid van 110 tinten geel uit De Pub. Ook wat er op de tap komt wordt door hen beiden besloten. Daarbij worden de smaakvoorkeuren van de vaste bezoekers natuurlijk zoveel mogelijk in acht genomen!

 

Ouderwets gezellig in de pub

Gastvrijheid, huiskamergevoel en gezelligheid zijn belangrijk bij ons. Daarnaast kun je bij ons regelmatig genieten van live acts, een pubquiz of het open podium voor lokaal talent. Dit alles onder het genot van 1 van de 110 speciaalbieren die we in huis hebben. Kortom ouderwets gezellig genieten op een eigentijdse manier!

Pub-food, high-beer en veel meer

Wil je meer weten over De Pub, een high-beer of andere activiteiten. Of wil je eens een kijkje nemen op onze verrassende Pub-food kaart, kijk dan verder op deze site.

Op onze facebookpagina houden we je op de hoogte van de activiteiten en aanbiedingen in de Pub. Absoluut een bezoekje waard!

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk 1
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Bistro
Maandag - Vanaf 12:00 uur
Dinsdag - Vanaf 12:00 uur
Woensdag - Vanaf 12:00 uur
Donderdag - Vanaf 12:00 uur
Vrijdag - vanaf 12:00 uur
Zaterdag - vanaf 12:00 uur
Zondag - vanaf 12:00 uur

Pub
donderdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

 

Copyright 2023 Bistro in Petto