Bistro

Het pand van Bistro ‘In Petto’ biedt vele mogelijkheden en even zo vele gezichten. Zo heeft het restaurant verschillende buitenterrassen en hebben wij een aparte ruimte beschikbaar voor groepen en partijen. Onze restaurantruimte laat je de echte bourgondische sfeer beleven.

Nostalgische eetbar

De gezellige, huiselijke sfeer in het restaurant ervaar je onder andere door het gebruik van warme kleuren en materialen van hout. De robuuste, nostalgische eetbar is onze trots en valt gelijk op als je binnenloopt. Een favoriet plekje om gezellig te eten voor menigeen.

bourgondische sfeer

Bij ons kun je als gast kiezen aan wat voor een soort tafel je het liefste eet (rond, ovaal of vierkant). Wij hebben stoelen met of zonder kussentjes. Of zit je liever aan de bar of in de hoek op de lange loungebank? Bij ‘In Petto’ heb je de mogelijkheid elk bezoek vanuit een andere setting te ervaren.

De schemerlampjes in de raamkozijnen en het gezellige kaarslicht op tafel maken de echte bistro sfeer af en zorgen voor een warm welkom en benadrukken de bourgondische sfeer.

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro in petto

Waaldijk 1

5328 EZ Rossum (gld)

 

0418 664221

info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Donderdag geopend

van 16.30 tot 19.00 uur voor afhaal

Vrijdag t/m Zondag geopend

van 16.30 tot 20.00 uur afhaal

 

 

 

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners

Reserveren