Bistro In Petto

Het pand van Bistro ‘In Petto’ biedt vele mogelijkheden en even zo vele gezichten. Zo heeft het restaurant verschillende buitenterrassen en hebben wij een aparte ruimte beschikbaar voor groepen en partijen. Onze restaurantruimte laat je de echte bourgondische sfeer beleven.

menukaart-bistro

Nostalgische eetbar

De gezellige, huiselijke sfeer in het restaurant ervaar je onder andere door het gebruik van warme kleuren en materialen van hout. De robuuste, nostalgische eetbar is onze trots en valt gelijk op als je binnenloopt. Een favoriet plekje om gezellig te eten voor menigeen.

Restaurant Waaldijk

Bourgondische sfeer

Bij ons kun je als gast kiezen aan wat voor een soort tafel je het liefste eet (rond, ovaal of vierkant). Wij hebben stoelen met of zonder kussentjes. Of zit je liever aan de bar of in de hoek op de lange loungebank? Bij ‘In Petto’ heb je de mogelijkheid elk bezoek vanuit een andere setting te ervaren.

De schemerlampjes in de raamkozijnen en het gezellige kaarslicht op tafel maken de echte bistro sfeer af en zorgen voor een warm welkom en benadrukken de bourgondische sfeer.