Bistro In Petto

In Petto hits the road!

Vanaf nu komt Bistro In Petto bij u thuis… maar dan op wielen! Onze foodtruck komt namelijk naar al uw feesten en partijen. De mobiele keuken is voorzien van klassieke In Petto streetfoods: 3 doorgewinterde In Petto gerechten die na 9 jaar In Petto hun strepen reeds verdiend hebben in zowel de Bistro als de Pub. Deze gerechten hebben wij vervolgens in een streetfood jasje gestopt! De streetfoods in combinatie met de bieren en speciaal bieren van de Pub zorgen voor een mooie aanvulling en aankleding voor uw evenement!

Voor onze mobiele keuken hebben wij verschillende ‘In Petto klassiekers’ in een streetfoodjasje gestopt. Zo komen wij met onze McPetto’s, onze Pulled Pork en natuurlijk onze gerenommeerde sat(w)eetjes bij u thuis! In combinatie met de speciaalbieren van de Pub vormen zij de perfecte Bourgondische ervaring.

Benieuwd welke lekkernijen de foodtruck voor u In Petto heeft? Bekijk ze hieronder!

Foodtruck Streetfood: 

Sat(w)eetjes   Kip- en varkenssaté            €8,50

McPetto’s         Klassiek en Pub-style         €7,50

Three P’s          Pita Pulled Pork                  €6,50

 

 Foodtruck Craft Beers  –           €3,50

Bier van het vat:         Affligem Blond

Bieren uit de fles:     Affligem Dubbel

                                       Affligem Trippel

                                       Brand IPA

                                       Paulaner Weizenbier

 

In overleg kunnen wij ook seizoensbieren of alcoholvrije bieren voor u verzorgen.

Om onze foodtruck op locatie te krijgen rekenen wij €450,- voorrijkosten. Bij deze voorrijkosten zijn inbegrepen:

  • Personeel
  • Servies & bestek
  • Transport
  • Onderhoud

Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De minimale grootte van een partij bedraagt 40 personen.

Wilt u de foodtruck op uw partij?

Neem dan vooral contact met ons op!

“Een flinke opknapbeurt”

Toen we de foodtruck, een Ford Transit uit 1969, gekocht hadden in Amsterdam, stond de truck na nog geen 10 minuten al stil langs de A2. De ANWB heeft de truck naar de Bommelerwaard vervoerd en het begin van een hoofdpijn dossier leek begonnen.

Na verschillende garages in de omgeving gevraagd te hebben om hulp zaten we met de handen in het haar, omdat dit project iets te moeilijk leek in deze drukke tijden. Uiteindelijk is dit vraagstuk niet via de Sociale Media opgelost, maar gewoon op de oude manier door de vraag in de groep te gooien in de Pub.

Een dag later belde Paul Leuven ons op en vertelde ons dat hij de Foodtruck weer nieuw leven in ging blazen. En zo geschiedde het, Paul ging samen met Sjaak de Lang aan de slag! De twee gepassioneerde autoliefhebbers hadden nog geen opgeknapte Foodtruck op hun C.V. staan, dus namen ze de uitdaging met uitgestrekte handen aan. Twee maanden en een nieuw motorblok, nieuwe remschijven, accu’s, een lik verf en nog veel meer geknutsel later en de foodtruck weer als een zonnetje! En dit alles met dank aan Paul en Sjaak, toppers!