Lunch / diner

Ben je met een groter gezelschap en wil je heerlijk lunchen of dineren bij Bistro In Petto? Laat het ons dan van te voren even weten wat je wensen zijn. We verrassen je graag en passen het arrangement geheel aan op jouw wensen, het gezelschap en de gelegenheid.

Passend binnen ieder budget

Afhankelijk van je budget en de gelegenheid kunnen we een op maat arrangement samenstellen. Bij Bistro In Petto vinden we het een uitdaging om je telkens weer te verrassen met een bourgondische twist. Zo maken we van jouw gelegenheid een sfeervolle ervaring!

Private Dining

Bourgondisch dineren in besloten gezelschap kan uitstekend in onze sfeervolle benedenruimte ’t Schippers. We hebben vrijwel onbeperkte mogelijkheden om sfeervol te dineren met grotere gezelschappen. Je kiest dan uit een van onze vele arrangementen. Maar natuurlijk kunnen we ook een menu naar wens voor je samenstellen. Private dining in ’t Schippers is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen tot een maximum van 50 personen. Vraag Dylan of Bram naar de mogelijkheden en laat je verrassen door een creatief voorstel.

Reserveer op tijd

Reserveer op tijd en laat Dylan of Bram en hun team weten wat je wensen zijn en je ontvangt een verrassend bourgondisch voorstel! En wil je a la carte lunchen of dineren? Kijk dan even op onze actuele menukaarten.

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk 1
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Bistro
Maandag - Vanaf 12:00 uur
Dinsdag - Vanaf 12:00 uur
Woensdag - Vanaf 12:00 uur
Donderdag - Vanaf 12:00 uur
Vrijdag - vanaf 12:00 uur
Zaterdag - vanaf 12:00 uur
Zondag - vanaf 12:00 uur

Pub
donderdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

 

Copyright 2023 Bistro in Petto