Bistro In Petto

Ben je met een groter gezelschap en wil je heerlijk lunchen of dineren bij Bistro In Petto? Laat het ons dan van te voren even weten wat je wensen zijn. We verrassen je graag en passen het arrangement geheel aan op jouw wensen, het gezelschap en de gelegenheid.

 

Passend binnen ieder budget

Afhankelijk van je budget en de gelegenheid kunnen we een op maat arrangement samenstellen. Bij Bistro In Petto vinden we het een uitdaging om je telkens weer te verrassen met een bourgondische twist. Zo maken we van jouw gelegenheid een sfeervolle ervaring!

 

Private dining

Bourgondisch dineren in besloten gezelschap kan uitstekend in onze sfeervolle benedenruimte ’t Schippers. We hebben vrijwel onbeperkte mogelijkheden om sfeervol te dineren met grotere gezelschappen. Je kiest dan uit een van onze vele arrangementen. Maar natuurlijk kunnen we ook een menu naar wens voor je samenstellen. Private dining in ’t Schippers is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen tot een maximum van 50 personen. Vraag Dylan of Bram naar de mogelijkheden en laat je verrassen door een creatief voorstel.

.

Reserveer op tijd

Reserveer op tijd en laat Dylan of Bram en hun team weten wat je wensen zijn en je ontvangt een verrassend bourgondisch voorstel! En wil je a la carte lunchen of dineren? Kijk dan even op onze actuele menukaarten.