Bistro In Petto

Op de benedenverdieping van de Waaldijk 1 vind je de sfeervolle ruimte ’t Schippers. De ruimte heeft haar eigen ingang, bar, keuken, toiletten en parkeergelegenheid. Dat maakt de zaal bij uitstek geschikt voor uw feest & borrel, privé diner of vergadering.

Zaal Rossum 't Schippers
zaal-sfeer-piano

Zaal ’t Schippers voor kleine en grote groepen

’t Schippers bestaat uit een groot en een klein gedeelte die met elkaar verbonden zijn door een boog in de muur. Doordat de delen zowel los als gezamenlijk gebruikt kunnen worden, biedt de ruimte de mogelijkheid om een goede sfeer te creëren voor grote, maar ook kleine groepen. Afhankelijk van de gelegenheid zijn er verschillende (tafel)opstellingen en arrangementen mogelijk.

bediening-zaal

Zaalverhuur met ‘goed-weer-optie’

Wij snappen dat je bij stralend mooi weer je gelegenheid het liefste in de buitenlucht organiseert. Daarom spreken we, wanneer je kiest voor ’t Schippers, ook altijd een goed-weer-optie af. Als het weer het toelaat kunnen we als je dat wilt, jouw gelegenheid ook op ons dak- of dijkterras laten plaatsvinden.

tap-bier

Jouw feest een succes!

Organiseer je binnenkort een feest, borrel, besloten diner, receptie of een zakelijke bijeenkomst? En heeft onze sfeervolle ruimte ’t Schippers je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. We denken graag met je mee en vinden het een uitdaging om ook van jouw gelegenheid een succes te maken.