Onze kaarten

De kaart van ‘In Petto’ wisselt mee met het seizoen. Maar voor iets nieuws hoeft u bij ons niet altijd een heel seizoen te wachten.. Wij serveren vanaf 17.00 uur namelijk ook altijd een wisselend 3-gangenmenu buiten de kaart om. Het “dijk van een menu” noemen we dat. Het menu van vandaag staat in het krijtbordje, rechts op onze home-pagina.

Op onze lunchkaart welke we serveren van 11.30 tot 16.00 uur staan lekkere sandwiches, soepen, klassiekers en specialiteiten, zowel warm als koud. Er komen ook een aantal gerechten van de dinerkaart op terug. Gerechten van de uitgebreide dinerkaart zijn te bestellen vanaf 17.00 uur. De dinerkaart bevat verschillende vlees- en visgerechten en altijd een vegetarisch voor- en hoofdgerecht.

Klik hieronder om de lunch en/of dinerkaart te bekijken!

Lunch & Borrel

Dinerkaart

Dessertkaart

 


Bij onze gerechten serveren wij goede huis- en schenkwijnen in drie kleuren. De schenkwijnen per glas wisselen mee met de kaart en staan op de wijn(krijt)borden in de Bistro. Uiteraard bieden wij de wijnliefhebber daarnaast een wijnkaart met een ruime keuze witte en rode wijnen per fles. Voor een feestelijke gelegenheid of een bruisend maar betaalbaar aperitief serveren wij een glaasje Italiaanse Prosecco of  ‘d Asti.
Wijnkaart

Met onze eigen Pub op de benedenverdieping mag ook een behoorlijke bierkaart natuurlijk niet ontbreken. In ons bierboek “50 tinten geel” vind u informatie over de 100! speciaalbieren die we schenken! … Alle bieren uit de PUB zijn ook in de bistro te bestellen!
Bierkaart