Bistro In Petto

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie op neutraal terrein? Of wil je het MT-overleg eens op een andere manier invullen en in een inspirerende omgeving ongestoord tot nieuwe ideeën komen? Dan is onze ruimte ’t Schippers een uitgelezen locatie om in een ambachtelijke ambiance spijkers met koppen te slaan. Er zijn al aardig wat mooie concepten bedacht in onze multifunctionele benedenruimte ’t Schippers!

 

Ongedwongen en ongestoord vergaderen in de Bommelerwaard

Het zal je niet verbazen dat we ook voor een vergaderarrangement naast de unieke locatie graag zorgen voor de verzorging van de inwendige mens. Al dan niet gewenst kunnen we een passend lunch-, buffet- of diner arrangement voor je uitserveren. Ook ideaal om bijvoorbeeld een ochtend- en een middagsessie op ontspannen wijze te onderbreken. In de zaal ’t Schippers zelf, of in onze sfeervolle Pub of tussendoor aan tafel in onze Bistro. Legio mogelijkheden om het je gezelschap naar de zin te maken.

 

Zaalruimte klein houden of eenvoudig uit te breiden

Omdat onze zaalfaciliteit ’t Schippers afhankelijk van het gezelschap is op te delen in 2 delen of tot 1 geheel, is de ruimte geschikt voor zowel gezelschappen van 10 maar ook tot een aantal van bijvoorbeeld 30 of 50 personen. Geef maar aan wat de wensen en eisen zijn en we stellen een passend arrangement voor.