Bistro In Petto

Met de brunch op tafel tijdens 1e en 2e paasdag

Na 40 dagen vasten heb je toch wel weer een keer zin om bourgondisch te genieten. Daarom organiseert Bistro In Petto wederom ‘Met het buffet op tafel’ op zondag 21 april en maandag 22 april van 11.30 uur tot 15.00 uur.

Het idee is om het buffet in het klein bij u op tafel te serveren.

paassfeer-in-petto

Menu Paasbrunch

Mini-broodjes van Bussing (wit, meergranen en bruin) en Landbrood van Bussing (donker en wit)

 

1e Etappe, de hartige ronde

Tomatensoep in een glaasje met balletjes, pesto en room.

Beleg: Huisgemaakte filet americain met gesnipperd sjalotje – Kipfilet met zongedroogde tomatenroomkaas – Eiersalade met uitgebakken Serranoham – Huisgemaakte tonijnsalade met komkommerlinten

Kaassoorten: jonge, Driels Ouwe en brie (met honingcups en walnoten)

Vleeswaren: Slagersham, Gemarineerde Beef – Carpaccio met pesto, Drielse ouwe, salade

Huisgerookte zalm met tafelzuur en Sauce Américaine

Bourgondische Bitterballen

 

2e Etappe, voor de zoetekauw

Paasstol met roomboter – Verse nougat – Kokosmacronen van Madam Cocos
Blondie, oftewel een witte brownie

Vriendelijke prijzen

De kosten bedragen € 24,50 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar € 12,50 per persoon.
De prijs is inclusief onze Oostenrijkse koffie- en theespecialiteiten, behalve degene waar je dronken van wordt.

 

Reserveren

Vooraf reserveren is wel nodig, want we verwachten net als voorgaande jaren dat het weer gezellig druk zal zijn.  Reserveren voor de paasbrunch op 1e en 2e paasdag: info@bistroinpetto.nl of telefonisch via 0418-664 221.