Bistro In Petto

Ook dit jaar hebben we in overleg met onze creatieve koks Nordin en Kevin een zeer speciaal kerstmenu samengesteld. Aan u de keuze hoe uitgebreid u het wilt maken; 4, 5 of 6 gangen. Wat u ook kiest, we gaan u een onvergetelijke avond bezorgen op een van de kerstdagen!

Ben er wel snel bij en reserveer op tijd een tafel, want het kerstdiner bij Bistro In Petto is zoals ieder jaar weer, bijzonder gewild.

 

KERSTMENU

Voorgerecht

Trio van wild
gepekelde zwijnsham, loempia van wildstoof en een tartaar van hert met chutney van witte kool en cranberry mayonaise.

of

Trio van vis
huisgerookte zalm, ceviche van dorade en een rillette van makreel met Yuzu-mayonaise en een winterse groentesalade.

 

Soep

Bospaddenstoelensoep
met schuim van truffel, duxelle van paddenstoelen en geplukte gekonfijte eendenbout.

 

Tussengerecht

Zeeuwse smeus
met Hollandse garnaaltjes, lauwwarme kreeft en bearnaisesaus.

 

Hoofdgerecht

Biologische ossenhaas van St. Hendrick
met een puree van zoete aardappel, gebakken bospaddenstoelen en romige cognacsaus.

of

Oosters gemarineerde en gebakken heilbotfilet
met een saus van limoenblad, verse tagliatelle, bladspinazie en een bospeentje.

 

Kaas

Plankje met kazen
waarvan alleen Joris nog weet wat hij voor ons In Petto heeft.

 

Dessert

Proeverij van verschillende zoetigheden

Loempia van appeltaart met crème suisse van Frangelico.

Marshmallow van banaan met gekarameliseerde pindarots en limoen hangop.

Roomijs van mascarpone & abrikoos.

‘Irish Mud’ (chocolade mousse) met fudge en crumble van amandel.

 

PRIJZEN KERSTMENU

– 4 gangen kerstmenu   46,50 euro
voor – soep – hoofd – dessert

– 5 gangen kerstmenu   53,50 euro
4-gangen + tussengerecht of kaas

– 6 gangen kerstmenu   59,50 euro
4-gangen + tussengerecht en kaas

 

Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan geven we u graag advies en houden er rekening mee bij onze bereiding.

Op 24 december zijn we natuurlijk ook geopend voor lunch en diner. Gewoon a la carte. 
Na de kerst zijn we dicht tot en met 2 januari. Vanaf woensdag 3 januari 2018 zijn we er dan weer om samen op het nieuwe jaar te proosten!