Bistro In Petto
Heeft u vragen? 0418 664221

Gezocht: zelfstandig werkend kok

Gezocht: Zelfstandig werkend kok met ambitie, bij Bistro In Petto (Rossum, GLD)

Ben jij een ware Bourgondiër in hart en nieren? Heb je een neusje voor lekker eten en ben je een echte keukentopper? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf heden zoeken wij, team Bistro In Petto, per direct een nieuwe, enthousiaste full-time kok om ons jonge keukenteam te komen versterken. Samen met de koks Kevin en Stefan en onze gastheren Bram en Dylan ga jij deel uit maken van het vaste team van Bistro In Petto. Daarnaast werk je samen met een aantal jonge ambulanten, zowel in de keuken als bediening.

Over ons:

Bistro ‘In Petto’ is sinds 2009 gevestigd in het pittoreske dorpje Rossum(GLD) en staat voor bourgondisch genieten in een warme en huiselijke sfeer. In de keuken wordt er met liefde voor het product en op ambachtelijke wijze gekookt. Er wordt dan ook alleen met leveranciers gewerkt welke een vers en goed product kunnen leveren. Onze kaart en het menu wisselen mee met de seizoenen en staan vol (h)eerlijke gerechten welke erop gericht zijn de diverse, regionale gasten te verwennen en te verbazen. Naast de Bistro beschikt het pand ook over een Pub, een feestzaal en zijn we trotse eigenaar van een foodtruck. Omdat we beschikken over meerdere keukens is het culinaire assortiment van ‘In Petto’ breed. Onder de noemer “van saté tot oester” hebben wij voor iedereen wat lekkers in huis, of je nu houdt van een goede portie spareribs of kan genieten van verse escargots. De bistro telt 55 couverts, drie terrassen en ontvangt wekelijks tussen de 250 en 300 dinergasten (di t/m zo geopend).

Functieomschrijving:

Als zelfstandig werkend kok bij Bistro In Petto draai jij samen met de chef-kok de keuken, zowel warme- als koude kant. Je bent mede verantwoordelijk voor de smaak en de opmaak van de gerechten en bent de sparringpartner van de chef. Jouw culinaire creativiteit komt geheel tot zijn recht bij ons in de keuken en wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van ons ambulante keukenteam (zowel keukenhulpen als afwas). Mocht je ambitie hebben en een stapje hogerop willen, kun je eventueel groeien naar de functie souschef. In deze functie neem je de taken van de chef over op de dagen dat hij afwezig is. Dit betekent dat jij dan in staat moet zijn een keuken aan te sturen en de bestelling moet kunnen doen. Naast het draaien van de keuken bestaan je werkzaamheden uit: bestellen, inventariseren, calculeren en het bedenken van nieuwe gerechten.

Wat wij van jouw verwachten:

  • Je bent een zelfstandig werkend kok met ervaring;
  • Hebt een ambachtelijke kookstijl met een Bourgondisch hart;
  • Je bent een jonge, enthousiaste teamplayer;
  • Communicatief en organisatorisch sterk;
  • Niet bang om initiatief te nemen en het roer te pakken;
  • Je hebt een oog voor detail en werkt secuur;
  • En je bent stressbestendig.

Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bram Hoorn via 0418-664221/06-11874272 of via info@bistroinpetto.nl.

 

Geïnteresseerd?

Aarzel niet en neem contact met ons op!