Bistro In Petto
Heeft u vragen? 0418 664221

Gezocht: toffe kok met ambitie

Ja, ik wil solliciteren bij In Petto

Neem contact met me op want ik wil graag eens aan tafel om mijn capaciteiten en mogelijkheden bij In Petto te bespreken.

Ben jij een ware Bourgondiër in hart en nieren? Heb je een neusje voor lekker eten en ben je een echte keukentopper? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf heden zoeken wij, team Bistro In Petto, per direct een nieuwe, enthousiaste full-time kok om ons energieke keukenteam te komen versterken. Samen met de koks Kevin en Timo en onze gastheren Bram en Dylan ga jij deel uit maken van het vaste team van Bistro In Petto. Daarnaast werk je samen met een aantal jonge ambulanten, zowel in de keuken als bediening.

 

Over ons:

Bistro ‘In Petto’ is sinds 2009 gevestigd in het pittoreske dorpje Rossum(GLD) en staat voor bourgondisch genieten in een warme en huiselijke sfeer. In de keuken wordt er met liefde voor het product en op ambachtelijke wijze gekookt. Er wordt dan ook alleen met leveranciers gewerkt welke een vers en goed product kunnen leveren. Onze kaart en het menu wisselen mee met de seizoenen en staan vol (h)eerlijke gerechten welke erop gericht zijn de diverse, regionale gasten te verwennen en te verbazen. Naast de Bistro beschikt het pand ook over een Pub, een feestzaal en zijn we trotse eigenaar van een foodtruck. Omdat we beschikken over meerdere keukens is het culinaire assortiment van ‘In Petto’ breed. Onder de noemer “van saté tot oester” hebben wij voor iedereen wat lekkers in huis, of je nu houdt van een goede portie spareribs of kan genieten van verse escargots. De bistro telt 55 couverts, drie terrassen en ontvangt wekelijks tussen de 250 en 300 dinergasten (di t/m zo geopend).

 

Functieomschrijving:

Als zelfstandig werkend kok bij Bistro In Petto draai jij samen met de chef en/of sous-chef de keuken, zowel warme- als koude kant. De functie bevat variatie, omdat diensten in de bistrokeuken worden afgewisseld met diensten in de pubkeuken, dan wel de foodtruck. Daarnaast is een dosis zelfstandigheid en discipline een must.

Je bent medeverantwoordelijk voor de smaak en de opmaak van de gerechten en bent een sparringpartner voor beide chefs. Jouw culinaire creativiteit komt geheel tot zijn recht bij ons in de keuken en wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast ben je onder andere ook verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van ons ambulante keukenteam (zowel keukenhulpen als afwas).

 

Wat wij van jou verwachten:

 • Je bent een zelfstandig werkend kok met ervaring;
 • Hebt een ambachtelijke kookstijl met een Bourgondisch hart;
 • Je bent een enthousiaste teamplayer;
 • Communicatief en organisatorisch sterk;
 • Niet bang om initiatief te nemen en het roer te pakken;
 • Je hebt een oog voor detail en werkt secuur;
 • En je bent stressbestendig.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie neem je contact op met Bram Hoorn via 0418-664221 of 06-51634429 of via info@bistroinpetto.nl.

 

Samenvattend zijn we dus op zoek naar:

Een Zelfstandig werkend kok met Ervaring, een Ambachtelijke kookstijl en Liefde voor het product. Je bent een Energieke Teamspeler, Communicatief vaardig, Organisatorisch sterk en je toont veel Verantwoordelijkheid. Daarnaast werk je Vlot, Secuur en ben je Stressbestendig.

 

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Contract en salaris conform horeca cao;
 • 3 weken 5 dagen werken, 1 week 4 dagen;
 • Variatie in werkzaamheden en tijden;
 • Gezellig, jong en ambitieus team;
 • Mooi bedrijf met een goede naam;
 • 2 collega’s in de keuken waar je nog veel van kan leren;
 • Inbreng van je eigen creativiteit.

Kom jij ons team versterken?

Altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's met pit!