Bistro In Petto

Na 40 dagen vasten heb je toch wel weer een keer zin om bourgondisch te genieten. Daarom organiseert Bistro In Petto voor het eerst ‘Met het buffet op tafel’ op zondag 1 en maandag 2 april van 12.00 – 15.00 uur.

Het idee is om het buffet in het klein bij u op tafel te serveren. Al het lekkers dat we serveren vindt u hieronder opgesomd.

De kosten bedragen € 24,50 per persoon. Voor kinderen t/m 11 jaar betaalt u € 14,50 per kind. De prijs in inclusief onze heerlijke Oostenrijkse koffie- en theespecialiteiten. Behalve degene waar je dronken van wordt.

 

Menu ‘met het buffet op tafel’

Mini-broodjes van Bussing (wit, meergranen en bruin)

Landbrood van Bussing (donker en wit)

 

1e Etappe

Tomatensoep in een glaasje met balletjes, pesto en room.

 

Beleg

Kannibaal met truffelmayonaise tafelzuur

Kipfilet met zongedroogde tomatenroomkaas

Eiersalade met uitgebakken Serranoham

Huisgemaakte tonijnsalade met komkommerlinten

Kaassoorten: jonge, Driels Ouwe en brie (met honingcups en walnoten)

Vleeswaren: Slagersham, Serranoham, Oosterse rosbief

Carpaccio met pesto, Drielse ouwe, salade

Huisgerookte zalm met groente in ’t zuur en Sauce Américaine

Zoet Beleg; Jam, Nutella en Pindakaas

Bourgondische Bitterballen

 

2e Etappe, Zoet voor buffet

Paasstol met roomboter

Nougat

Kokosmacronen

Scones met geslagen room en jam

 

Zoet

Tapasdessert met chocolade eitjes

Paasdessert is optioneel voor € 8,-