Zaalverhuur

Vroeger meerden schippers hun schip aan bij de waalstranden om daarna in gezelschap van andere schippers in café ’t Schippers Welvaeren op Waaldijk 1 een gezellige borrel te doen. Hoewel de schippers hun schip tegenwoordig niet meer afmeren aan de waalstranden en de Waaldijk 1 geen café meer is maar een bistro, is de gezelligheid in het pand door de jaren heen niet vergaan en zo ook de naam niet.

’t Schippers Welvaeren

Op de onderste verdieping van de Waaldijk 1, vindt u ruimte ’t Schippers Welvaeren. De ruimte heeft haar eigen ingang, bar, keuken, toiletten en parkeergelegenheid, wat haar bij uitstek geschikt maakt voor zaalverhuur voor uw feest & borrel, privé diner of vergadering. ’t Schippers Welvaeren bestaat uit een groot en een klein gedeelte welke verbonden zijn met elkaar door een boog in de muur. Doordat de delen zowel los als gezamenlijk gebruikt kunnen worden biedt de ruimte de mogelijkheid sfeer te creëren voor grote en kleine groepen. Naar gelang de gelegenheid zijn er verschillende (tafel)opstellingen en arrangementen mogelijk.

Zaalverhuur met “goed-weer-optie”

Wij snappen dat u bij stralend mooi weer uw gelegenheid het liefste in de buitenlucht organiseert. Daarom bespreken we, wanneer u kiest voor ’t Schippers Welvaeren, ook altijd een goed-weer-optie met u. Als het weer het toelaat kunnen wij uw gelegenheid op ons dak- of dijkterras laten plaatsvinden. Via de categorieën bovenaan in de balk hier links vindt u meer informatie over de arrangementen die wij u kunnen aanbieden in ruimte ’t Schippers Welvaeren. Bekijk ook de foto’s voor een sfeerimpressie.

Mogelijkheden Zaalverhuur

Organiseert u binnenkort een feest, borrel, besloten diner, of een zakelijke bijeenkomst en heeft ruimte ’t Schippers Welvaeren uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zaalverhuur. Wij bespreken graag de mogelijkheden en u kunt uiteraard bij ons terecht voor een rondleiding.