In Petto zoekt Bourgondiërs!

29 maart 2017

 

In Petto zoekt Bourgondiërs!!

 

… alleen niet om bij ons te komen eten en drinken, maar om bij ons te komen werken.

 

Voel jij je aangesproken als je onderstaande leest:

 

 • Houdt je van eten & drinken? Geniet jij van een heerlijke tournedos die mooi rood gebakken is. Of loopt het water al bij jou uit de mond als je ziet dat de barman voor jou een mooi glas speciaalbier tapt.
 • Beschik je over normen & waarden? Kijk je mensen aan als je ze begroet en weet je onderscheid te maken tussen houdoe en tot ziens.
 • Ben je flexibel & kun je improviseren? Ben je bereid om tot het gaatje te gaan om het de gasten naar de zin te maken en soms hun verwachting te overtreffen.
 • Heb je altijd al in een team willen sporten? Help je een collega zodra je merkt dat hij in de zeik zit en jij daar geen last van hebt.
 • Beschik je over logisch verstand en goed gevoel voor humor? Als je weet hoe je verschillende frisdrank- en bierflesjes op soort kunt sorteren en soms tijd maakt om een goede grap te delen met je collega’s of met de gasten
 • niet mokken, maar wokken. Dat houd in dat je in bezit bent van een 6e versnelling

 

Zo ja, dan hoop ik dat je binnenkort bij ons komt solliciteren en twee proefdiensten komt meedraaien om kennis te maken. Kort samengevat zijn we op dit moment op zoek naar de volgende talenten:

 

 • Mannelijke Afwasser: vanaf 16 jaar, spierballen en doorzettingsvermogen gewenst, beschikbaar op dinsdag/woensdag/donderdag
 • Bedieningsmedewerker part-time: vanaf 18 jaar, horeca-ervaring vereist.
 • Bedieningsmedewerker part-time: vanaf 18 jaar, horeca-ervaring vereist, liefhebber van bieren
 • Barman of Barvrouw: vanaf 18 jaar, horeca-ervaring vereist
 • Ondersteunende bedieningsmedewerker: vanaf 16 jaar, werk-ervaring gewenst

 

Werken bij In Petto is heel divers. Als de lente en zomer komt zullen we veel terras lopen en kun je van het uitzicht op de rivieren genieten. In de herfst en winter kruipen we weer lekker in onze bistro. Heb je affiniteit met speciaalbieren, dan kun je jezelf ook nog weleens terug vinden in de Pub. En soms vier je nog wel eens met een van onze gasten zijn/haar 65e verjaardag en probeer jij die verjaardag onvergetelijk te maken voor de gast.

 

Doorgroeimogelijkheden zijn soms ook mogelijk. Laat je tijdens je werk zien dat je meer in huis hebt, bestaat er de mogelijkheid dat je word ingewerkt op andere functies binnen ons bedrijf. Voordeel hiervan is dat je meerdere rollen binnen het bedrijf kan vervullen en dus vaker ingeroosterd kan worden.

 

Als je met ons contact op wil nemen kun je een e-mail sturen naar info@bistroinpetto.nl. Of bellen naar 0418-664221 en vragen naar Bram of Dylan. De potentiële afwassers kunnen vragen naar Kevin.

 

Met bourgondische groet,

 

Bram Hoorn